Konsep Telefon Facebook

Telefon Facebook bukanlah sesuatu yang baru. Lebih kurang dua tahun yang lalu HTC dan Facebook bekerjasama menghasilkan HTC ChaCha dan ...

movvie

Res.Kuryu.TH.mkv

Net Cut And anti Net cut

Apa itu Net Cut?? Semua orang sudah keringatan dan manyun di sebuah hostspot wifi umum gratisan akibat koneksi yang putus tiba tiba, tapi an...

Cara Mengatasi Masalah Group blank

cara untuk mengatasi blanks group kebelakangan ini saya tengok telah banyak group di facebook telah musnah angkara tangan gatal yang mungkin...

Jerawat dan kesihatan

Oh..Tidak! Jerawat. Kebanyakan orang pernah naik jerawat di muka tidak kira besar atau kecil. Kalau tengok cermin mesti tidak sah kalau anda...

Get Free Domain

Asalamualikum... Banyak orang tanyer admin mcm mane nk dapatkan domain free seperti com,net,org,biz,info,tv and name... Nak thu dkt mane...

ILoveIslam

Asalamualikum... Hari ini admin nk share perkataan yg kita selalu gunakan Dan berserta dengan Maknanya ✔ Innalillahiwainnailairojiu'...

Disable Timeline Page

Tidak Suka Timeline on Facebook Page!! Rasa Bosan,Serabut and Benci So I heard most of you hated the new Facebook Timeline for Pages. Now...

Sejarah April Fool

Sejarah April Fool Sebenarnya April Mop adalah sebuah perayaan hari kemenangan atas pembunuhan ribuan umat Islam di Sepanyol oleh tentera ...

Mini Cybercafe timer

Anda ketagih Main Facebook,Blog,Twitter and game Disini admin nak memperkenalkan satu product yang diberi nama''MINI CYBERCAFE TI...
Akhirnya berjaya juga admin KH tukar domain blogspot>.tk...hehehehhe Tunggu trik yg akn dtg MACAM mane nk tukar domain blogspot kepad...

Cara Menggunakan Celcom Broadband Secara Percuma

Mcm mana nak gunakan Celcom BB yang da kene bar @ tak bayar bil @ kredit abes secara PERCUMA... Cara-caranya.. 1. download ultrasurf sof...

Lajukan Internet/Wifi

Asalamualikum..                                                                                                                           ...

Tutorial download lagu dari youtube

tutorial nie admin tgk kakak admin yg buat just admin cuma share.. esok gi johor urmm...jumpa sepupu yg tersayg =D.. jom start.... Frist...

Buat banner yg simple

heloo n asalamualaikum.................. tutorial hari ini ialah.... buat banner tanpa mengunakan software...........hurmm mcm mane tu.. ...

Remove timeline facebook

Hello n asalamualaikum...... ok tutorial harini ialah........ remove timeline tpi sebenarya bkn remove tpi cuma disable k.. hari ni la p...

Trik yg akn dtg

Tunggu n lihat k

Trik Play Angry Bird

trik ni admin jumpa semasa berFacebook Pastu terjumplah trik ni.. *contoh  Nak main angry bird mcm gamba diatas ? sgt best , burung tu h...

Facebook Spam

Apa itu spam?   Spam ni adalah email, teks atau sesuatu bahan yang dihantar secara AUTOMATIC @ ROBOT GENERATE yang masuk kedalam email kita ...

20 trik google

hari ini cik,kucing nk tunjuk theme google yg menarik links tu cik,kucing jumpa!! 1.GOOGLE GRAVITY= google links 2.GOOGLE EPIC= epic ...

Tutorial Chat Code

hari ni Admin nk share cara-cara buat code gambar yg besar tuh!! *bkn yg kecik tuh nk thu mcm mane code tuh?? *contoh testimoni.. yg...

virus palsu

malam nie nak share satu trick ni nak kena kan kawan korang 1.bukak notepad 2. copy dan paste code dibawah ini ke dalam notepad lol=msgbox ...

kehebatan matematik!!

hari nie admin nk share kehebatan mths *admin pown x pandai mane mths nie!! ok jum start!! 1 x 8 + 1 = 9 12 x 8 + 2 = 98 123 x 8 + 3 = 9...
 

©Copyright 2011 Kucinghitam | TNB